8/29/15

Gazpacho



Gazpacho
ガスパチョ


When you get ripe tomatoes in summer, it's time to try Gazpacho! 
This fresh soup makes your body cool down, and gives you lots of vitamins and smile:)
Of course, it's super easy to make!

まだガスパチョおうちで作ったことない人!
熟したいいトマトが手に入ったら、このさわやかレシピ試してみてください。
とーっても簡単にビタミン補給&体をクールダウンしてくれて、夏にピッタリです:)



Recipe
Serving for 5
五人分
Ingredients
材料

2 cups tomatos juice / トマトジュース…500ml
1 cup tomato / トマト…大きなもの1つ
10 oz of bread / パン280g
1/2 red onion / レッドオニオン…1/2個
1/2 zucchini / ズッキーニ…1/2本
1/2 clove garlic / にんにく…1/2片
7 tbs olive oil / オリーブオイル…大さじ7
1&1/2 tbs fresh lime juice / ライム果汁…大さじ1と1/2
1 tbs red wine vinegar / レッドワインビネガー…大さじ1
2 tbs fresh parsley / パセリ…大さじ2
1/2 tsp white sugar / 砂糖…小さじ1/2

Cumin, salt and pepper to taste / クミン、塩こしょう…少々

In a food processor, combine all ingredients until well-combined, but still chunky. Cool completely in fridge, ideally, cooked in the day before serving should be better.
Optional, serving with parmigiano, parsley, and cucumber. 


フードプロセッサーにすべての材料を入れ、混ぜる。わずかに形が残るくらいまで。冷蔵庫で完全に冷やす。できれば前日に作って一晩寝かした方が、味が落ち着いておいしい。お好みで、パルメザン、パセリ、キュウリなどをのせるとさらにいい。



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